Retour & Terugbetalingsbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd. Het kan voorkomen dat producten niet op voorraad zijn waardoor de verzending wat vertraging kan oplopen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

 

Prijzen verzendkosten 
€ 7,95 voor bestellingen onder de € 150,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 150,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van POSTNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Alle zendingen worden voorzien van een Track & Trace code!

 

Retournering
Je hebt 30 dagen bedenktijd op het moment dat je je bestelling ontvangt. Is het artikel toch niet wat je zocht en is het artikel in originele staat en onbeschadigd? Dan mag je jouw artikel(en) retourneren. Meld je retour eerst aan via info@castleacrescommerce.nl. Noteer hierbij het bestelnummer en het artikel wat je graag wilt retourneren. 

In principe mag je alle artikelen retourneren zolang het artikel in de originele staat- en onbeschadigd is. Voor eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt mogen we je aansprakelijk stellen en loop je de kans dat het bedrag niet wordt terugbetaald.

 

Retourgegevens

DriveWorks
Pelsterstraat 10B
9711KL Groningen
Nederland